Я – Новобужжя гордість і надія

Я – Новобужжя гордість і надія

Підсумки Року творчості

Відповідно до заходів за підсумками Року творчості протягом листопада у кожному навчальному закладі пройшли заходи в рамках районного конкурсу дитячої творчості «Я – Новобужжя гордість і надія». Завданням конкурсу є підтримка і виявлення творчих здібностей у дітей та молоді; сприяння розвитку та реалізації творчих ініціатив юних дарувань; популяризація дитячої творчості; обмін творчим досвідом.

І етап конкурсу проходив на територіях відповідних територіальних громад, де функціонують навчальні заклади – учасники за участі батьків та широкого кола громадськості. Конкурс проходить за двома напрямками: для дітей дошкільного віку «Золоті промінчики» та для дітей шкільного віку «Степові зорі» за номінаціями: вокальне мистецтво – «Маленький соловейко» та «Чарівний голос»; хореографія «Казковий реверанс» та «Танцювальна феєрія»; образотворче мистецтво – «Веселий пензлик» та «Дивосвіт», художнє читання – «Рідне слово» та «Словограй»

Закінчився перший етап конкурсу – відбірковий, в якому взяли участь учні з 24 загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці з 28 дошкільних навчальних закладів. Всього приблизно 900 учасників. Виступи учнів підтвердили високу майстерність та таланти, велику підготовчу роботу керівників – вчителів. Всього відзначено 96 номерів учасників.

З кожного навчального закладу, згідно номінацій, учні – переможці приймуть участь в гала-концерті, який відбудеться під час Новорічних та Різдвяних святкувань у районному будинку культури та виставці образотворчого мистецтва.

/Files/images/gordst/CIMG3601.JPG/Files/images/gordst/CIMG3617.JPG/Files/images/gordst/CIMG3630.JPG/Files/images/gordst/CIMG3666.JPG/Files/images/gordst/CIMG3670.JPG/Files/images/gordst/CIMG3702.JPG/Files/images/gordst/CIMG3671.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.