Зустріч З Міжнародними волонтерами ООН в Новобузькій ЗОШ І - ІІІ №1

Нещодавно на базі Новобузької ЗОШ І-ІІІст. №1 відбулася дружня зустріч з Міжнародними волонтерами ООН та активістами учнівського самоврядування міста. Теплий прийом та гостинність подарувала гостям директор закладу Трофименко А.В., а учні школи виступом флеш-мобу забезпечили веселий та позитивний настрій.

Співрозмова проходила у формі "круглого столу". На зустрічі були присутні завідуюча відділом у справах сім'ї, молоді та спорту РДА Бондаренко Н.О., методисти районного відділу освіти Вашець О.І., Кулай Н.Ф., організатори по роботі з дітьми ЗОШ №10,7,1,4, - Дмитрієнко С., Шевцова О.,Королькова Н., Гладка О, заступник директора з виховної роботи Новобузької гімназії Кузьменко С.О.

Досвід учнівського самоврядування та волонтерського руху в районі представила Художник Н.М. – керівник районної ДЮГО « Веселка». Про результати співпраці по превентивній та просвітницькій роботі з неповнолітніми, які переступили закон, виступив інспектор кримінально-виконавчої служби в Новобузькому районі – Художник М.С. Лідери дитячих організацій та представники волонтерських загонів місцевих шкіл, Новобузької гімназії презентували свою волонтерську діяльність. Новобузьку ЗОШ №1 представили волонтерський загін 8-Б класу та класний керівник Світлана Станіславівна Брушневська.

Співрозмовники – Йоханна Пухакка – спеціаліст ООН по зв’язкам з громадськістю, Мар’янна Нерхі – офіцер по захисту дітей ЮНІСЕФ, Дмитро Сай – національний волонтер ООН в свою чергу поділилися досвідом волонтерської роботи у Фінляндії та у країнах світу, в яких вони працювали.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері. Гості отримали безліч різних запитань від дітей, на які із задоволенням відповідали . На останок обмінялися обіцянками про тісну співпрацю та фотокарткою на пам'ять.

Художник Н.М.

заступник директора з н/в роботи ЦПРДЮ

/Files/images/CIMG3755.JPG/Files/images/CIMG3770.JPG/Files/images/CIMG3757.JPG/Files/images/CIMG3775.JPG/Files/images/CIMG3765.JPG/Files/images/CIMG3762.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 297

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.